Träning

Vår klubblokal RIK-huset (gult hus i korsningen mellan Storgatan och Kyrkvägen) hittar du på adressen Kyrkvägen 1, 295 35 Bromölla.

Barnakälla som ligger norr om Bromölla, strax innan Näsum. Här är en mycket fin natur inte långt från Ivösjöns strand västerut och åt öster ligger Ryssberget. Här finns ypperliga möjligheter att bedriva fritidsaktiviteter. Detta utnyttjar Ryssbergets IK genom att bedriva träning här året runt. Omklädnings- och duschmöjligheter finns på anläggningen.

Här finns träningsmöjligheter för alla, ung som gammal, elit som motionär. När vi samlas, delar vi på oss så att alla hamnar tillsammans med någon som har samma träningsstatus. Detta är en förening där vi tar hand om alla och ingen ska känna sig utanför vid träningarna.

* Onsdagar "vintertid"  från Bromölla simhall. Intervall och fartlek.

Sommartid Barnakälla samma tid.

* Lördagar är distansträning kl. 09.00 i Barnakälla. Distanser från 2,7 km och uppåt. Finns dusch och omklädning.
Detta gör vi varje tävlingsfri lördag året runt.

Det finns sträckor för ALLA - både kortare och längre.

Alla hälsas hjärtligt välkomna till dessa träningstillfällen.

För mer information kontakta Leif Pettersson, telefon: 0456-287 13, e-post: This is a mailto link

Uppdaterad: 2015-11-11 21:36
Skribent: Mats Lindblad

logga_alone_150x56

Anslut dig till

www.sponsorhuset.se

och du tjänar pengar både till

dig själv och till vår förenig!

Handla från bl.a. CDON, ​

Hotels.com,SAS, inkClub