Familjekväll 1 juli

12 JUL 2016 15:50
  • Skapad: 12 JUL 2016 15:50

Fredagen 1/7-16 samlades både gamla och unga Ryssbergare för att delta i Startskottet och familjekvällen. För några av oss var det första gången vi deltog. Det röda tältet var lätt att se och det blev en naturlig samlingsplats ( och sköntatt skula i när det regnade)

I Lilla Startskottet var det många fokuserade barn som sprang 1,5km och det gick snabbt! 8 st var från Ryssberget.

Längst fram i startledet på 10 km var det mycket gult/rött/svart . Björn Östensson och Henrik Orre kämpade om första platsen. Första kvinnliga Ryssbergare i mål var Emma Bergman. Det startade 22 st från klubben i 10 km loppet.

13 st ställde upp i 5 km loppet och första manliga Ryssbergare i mål var Mikael Edvardsson och första kvinna var Tove Vaugarny.

I gå/lunka/löp hade vi 1st representant.

Efter loppen samlades vi och blev bjudna på kallskuret och potatissallad.Trots att man var dygnsur så var det gott att sitta ner och njuta av mat och gemenskap. Stort tack till er alla som gjort detta möjligt!

Skribent: Mats Lindblad

Följ Ryssbergets IK på Instagram

logga_alone_150x56

Stötta Ryssbergets IK via Sponsorhuset!

Anslut dig till

www.sponsorhuset.se

och du tjänar pengar både till

dig själv och till vår förenig!

Handla från bl.a. CDON, ​

Hotels.com,SAS, inkClub